Stiri din tulcea

Călătorii care circulă cu autobuzul 3 rămân din nou cu un singur autobuz

26 mai 2021
Călătorii care circulă cu autobuzul 3 rămân din nou cu un singur autobuz

Călătorii care circulă cu autobuzul 3 rămân din nou cu un singur autobuz

 

STP Tulcea a anunțat pe pagina de facebook că, un autobuz care asigură ruta 3 s-a stricat și a fost scos de pe traseu. Tulcea-Mineri se va asigura până la remedierea problemei cu un singur mijloc de transport în comun.

 

Stimaţi călători ne cerem scuze deoarece din motive tehnice unul din autobuzele de pe traseul 3 a fost retras incepand cu ora 8.55
Pana la inlocuirea acestuia, care se va face in cel mai scurt timp posibil, se va circula doar cu un singur autobuz, scrie în postarea de pe rețeaua de socializare.

 

 

Ce poate fi mai deranjant decât să întârzii la serviciu? Și asta nu pentru că nu te-ai trezit, ai avut o problemă sau că a trebuit să duci copilul la școală ci pentru că, nu a venit autobuzul.

Cu așa ceva se confruntă oamenii care vin de la Mineri la muncă la Tulcea. Nu mai departe de săptămâna trecută, o ascultătoare a întârziat la muncă iar copilul a fost la un pas să nu ajungă la evaluarea națională pentru că nu circula decât un autobuz din cele două care asigură traseul 3. Cum a fost aleasă fix ruta care nu ajută oamenii să ajungă la timp la muncă? Asta nu știm, știm însă că autobuzul a fost scos de pe traseu fără un anunț în prealabil, fără ca posesorii de abonamente să se poată mobiliza pentru a nu sta degeaba în stație așteptând un autobuz care nu mai vine.