Stiri din tulcea

Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs, din nou, la Tulcea

28 septembrie 2023
Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs, din nou, la Tulcea

Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs, din nou, la Tulcea

Dacă ești un tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 si 29 de ani, nu ai un loc de muncă, nu urmezi o formă de învăţământ și nu participi la activităţi de formare profesională, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea te invită să participi vineri, 29 septembrie 2023, la Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs, a anunţat azi AJOFM Tulcea.

Evenimentul va avea loc în municipiul Tulcea, începând cu ora 10.00, în zona BIG (Restaurantul Imperial), strada Corneliu Gavrilov nr. 197 , potrivit informațiilor publicate de agenția tulceană citată.

Acțiunea este parte a proiectului “ABILităţi pentru TINEri, ABILităţi pentru un viitor sustenabil!”, ce are ca obiectiv general creșterea gradului de ocupare și a nivelului de competențe a cel puțin 1052 tineri NEETs șomeri, cu vârsta între 16 – 29 ani, înregistrați și profilaţi la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidență în regiunile SV Oltenia, Sud Muntenia și SE, prin asistare complexă și integrată (informare, formare, servicii specializate pentru ocupare, dezvoltare afaceri etc.).

Ultimul eveniment de acest fel, organizat de AJOFM Tulcea, a avut loc în luna februarie 2023.

( sursă info și foto : fb AJOFMTULCEA)