Stiri din tulcea

“Biserica – partener în lupta împotriva drogurilor”

14 martie 2024
“Biserica – partener în lupta împotriva drogurilor”

“Biserica – partener în lupta împotriva drogurilor”

 

Specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Tulcea au susținut, în cadrul Conferinței preoțești a Protoieriei Tulcea din cadrul Episcopiei Tulcii, Sesiunea de informare cu tema “Biserica – partener în lupta împotriva drogurilor”, adresată unui număr de 73 de preoți, potrivit informațiilor publicate pe pagina de socializare a Centrului Antidrog Tulcea.

CPECA Tulcea Sesiunea informare preoti 24 2

Potrivit sursei, participanții au fost informați cu privire la serviciile oferite de Agenția Națională Antidrog, prin CPECA Tulcea, dar și despre simptomatologia specifică consumului de droguri, modalitățile concrete de intervenție în situațiile în care sunt identificate persoane consumatoare de droguri, precum și despre serviciile de asistență medico-psiho-socială acordate în mod gratuit și confidențial, în cadrul Centrului.

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea are sediul în municipiul Tulcea, pe str. Isaccei nr. 24, în clădirea în care se află și Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Tulcea.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00.

(sursă info și foto : fb cpeca.tulcea)