Stiri din tulcea

Beat și cu permisul reținut a provocat accident

22 iunie 2021
Beat și cu permisul reținut a provocat accident

Beat și cu permisul reținut a provocat accident

În cursul zilei de azi-22 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 E87, între 3 autovehicule.
Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 39 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Tulcea către Constanța, la km.181+100 metri ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un auto care circula regulamentar pe sensul opus de mers, iar în urma impactului a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula din direcția Constanța către Tulcea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 39 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,97 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Totodată, bărbatul figura în bazele de date ale polițiștilor cu permisul de conducere reținut din data de 17 februarie a.c.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.