Stiri din tulcea

Bătaie la un teren de fotbal din municipiu!

8 iulie 2021
Bătaie la un teren de fotbal din municipiu!

Bătaie la un teren de fotbal din municipiu!

Un tulcean a fost luat la bătaie din senin, ieri, în parcarea din apropierea unui teren de fotbal din municipiu! Victima a ripostat cu pumnii și picioarele și-a chemat în ajutor un prieten și a sunat și la 112. Jandarmii de serviciu au ajuns de urgență la fața locului, au aplanat conflictul imediat și au identificat bărbații, transmite IJJ Tulcea într-un comunicat de presă.

Bărbatul care a apelat la sprijinul jandarmilor a declarat faptul că, în timp ce se afla în parcare a fost lovit din senin cu cotul de o persoană necunoscută, iar când a întrebat de ce a fost lovit, agresorul a început să-i adreseze injurii și amenințări și să-l lovească în zona feței. Apelantul a susținut că a intervenit și prietenul lui, care a încercat să-l îndepărteze pe agresor, însă a fost și acesta lovit în zona feței. Apelantul a reacționat, lovindu-l și el pe agresor, care a continuat să amenințe și să adreseze injurii. Acuzatul a declarat jandarmilor faptul că, aflat în trecere, l-a lovit cu cotul pe bărbatul care-l reclamă, dar acesta, împreună cu prietenii lui l-au lovit cu pumnii și picioarele.

În final jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri și alte violențe.

(foto arhivă)