Azi s-au deschis înscrierile la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022

15 noiembrie 2022 | Economie
Azi s-au deschis înscrierile la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022

Azi s-au deschis înscrierile la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a anunțat deschiderea platformei pentru înscrieri la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022.

Aplicația s-a deschis azi, 15.11.2022, de la ora 10:00 și ultima zi de înscriere pentru participarea la târg este 28.11.2022, ora 20:00, ceea ce înseamnă că antreprenorii români interesați să-și facă cunoscute produsele atât publicului larg, cât și profesioniștilor pregătiți să le comercializeze pe noi piețe, au la dispoziție aproape 2 săptămâni.

150 de IMM-uri sunt asteptate să se înscrie, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), ce va oferi fiecărui beneficiar un stand în cadrul târgului timp de 3 zile și un grant de 1.500 de lei pentru cheltuieli asociate participării la eveniment.

Operatorii economici se pot înscrie pe site-ul evenimentului (timm.ro), unde poate fi studiată și procedura de implementare a „Programului pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – TIMM 2022″.

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022 va avea loc în București, în incinta Romexpo, pavilion B1, în perioada 09 – 11 decembrie 2022.

În cadrul „Programului pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – TIMM 2022″ vor putea fi implementate următoarele tipuri de acţiuni:
• organizarea unui târg naţional al Brandurilor naţionale sub forma unei expoziţii cu vânzare;
• organizarea de seminare, mese rotunde, ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanţi, câştigării de pieţe externe noi pentru acest tip de produse şi servicii, creşterii numărului întreprinzătorilor de succes şi al îmbunătăţirii competenţelor antreprenoriale, obţinerii vizibilităţii pe piaţă a acestor branduri naţionale, organizare de întâlniri de lucru pentru dezvoltarea programelor pentru IMM;
• activităţi de promovare a evenimentului, atât înainte de desfăşurare, în vederea asigurării unei prezenţe consistente a publicului şi aplicanţilor ţintă, cât şi post-eveniment, în vederea publicităţii târgului naţional.

(sursă info, foto : comunicat de presă MAT, fb MAT )

Alte Articole

Angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei aduce stimulente și în acest an

Angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei aduce stimulente și în acest an

18 iunie 2024

Firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referință (ISR) al asigurărilor pentru șomaj…

CISTESTE MAI MULT
A început o nouă ediție Tezaur, cu o nouă facilitate

A început o nouă ediție Tezaur, cu o nouă facilitate

10 iunie 2024

  Începând de azi, 10 iunie, românii care vor să economisească pot cumpăra titluri de stat TEZAUR cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de 6%, respectiv…

CISTESTE MAI MULT