Stiri din tulcea

Azi, la Tulcea, s-a deschis Târgul Ofertelor Educaționale

16 mai 2023
Azi, la Tulcea, s-a deschis Târgul Ofertelor Educaționale

Azi, la Tulcea, s-a deschis Târgul Ofertelor Educaționale

 

Deschiderea oficială a Târgului Ofertelor Educaționale, ediția 2023, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, a avut loc azi, 16 mai, la Sala de Sport Multifuncțională „Daniel Pohariu“ din municipiu.

La eveniment a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni :

CJ Tl Targul oferte educationale MH 16 mai 23

„Vreau în primul rând să felicit Inspectoratul Școlar Județean pentru toate activitățile pe care le organizează. Activitatea de față este, ca de obicei, organizată la superlativ și mărturisesc că mă încearcă un sentiment de invidie când văd că acești copii frumoși veniți aici au atâtea oferte educaționale. În perioada mea, nu aveam astfel de oportunități, fapt pentru care îi invidiez. Va fi greu de ales pentru că toate ofertele sunt excepționale. Mă bucur să văd aici atâtea licee cu o astfel de ofertă atât de bogată, sunt profesioniști care muncesc foarte mult și sunt dedicați copiilor iar voi, copii, sunteți viitorul nostru.
Va fi greu să alegeți dar, ca la fotbal, este bine când antrenorului îi este greu să decidă pe cine să aleagă în primul 11. Așa și în cazul vostru: aveți ocazia să alegeți și, orice veți alege, sunt convins că veți alege cum trebuie. Vă felicit și vă urez succes în activitățile viitoare, pentru că avem nevoie de profesioniști, avem nevoie de teoreticieni, avem nevoie de voi. Toate cele bune!“.

Ediția din acest an a târgului, cu sloganul „ALEGE SĂ FII MÂINE MAI BUN DECÂT ASTĂZI!” , se desfășoară pe parcursul a 4 zile, până pe data de 19 mai 2023, în intervalul orar 9.00 – 18.00.

În Sala de Sport „Daniel Pohariu“ sunt amenajate standuri pentru toate unitățile de învățământ liceal și profesional din municipiu ce își vor promova oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024.

(surse info, foto : fb ConsiliulJudeteanTulcea, fb isjtulcea)