Stiri din tulcea

Azi începe Festivalul Enisala – Unitate la Cetate 2023

18 august 2023
Azi începe Festivalul Enisala – Unitate la Cetate 2023

Azi începe Festivalul Enisala – Unitate la Cetate 2023

Azi este prima zi a Festivalului Enisala – Unitate la Cetate din acest an și organizatorii ne invită la o călătorie captivantă prin tradiții autentice, spectacole de excepție și bucate delicioase, cu invitați pe măsură : Irina Rimes, Vița de Vie și Plăieșii, potrivit celor publicate de organizatori.

CJ Tl 1a zi Fest Enisala I Rimes aug 23

CJ Tl 1a zi Fest Enisala Plaiesii aug 23

CJ Tl 1a zi Fest Enisala Vita de Vie aug 23

Și pentru că „Festivalul Enisala- Unitate la Cetate este un eveniment tradițional care celebrează istoria și cultura zonei, reunind participanți și vizitatori din toate colțurile țării”, cei ce vor fi prezenți azi la eveniment se vor putea bucura și de momentele artistice ale Ansamblului de Tulnicărese din Apuseni și ale ansamblurilor „Băbăianca” și „Flori de Combrișor”.

Tot azi este programat și „un show ecvestru plin de grație și cascadorii incredibile pe cai”.

Seara se va încheia cu un show de lasere si artificii.

În acest sfârșit de săptămână, în fiecare zi începând cu ora 18.00, putem veni cu toată familia și cu prietenii pentru a ne bucura de spectacole de tot felul, mâncare delicioasă și atmosferă ca-n povești, după cum a transmis Consiliul Judeţean Tulcea în calitate de co-organizator.

Instituția tulceană anunță șoferii că pentru parcarea autovehiculelor, există un spațiu amenajat pentru acest eveniment, pe drumul județean DJ 222, pe direcția Enisala-Sălcioara, pe partea dreaptă, la aproximativ 50 de metri de intersecția cu drumul de acces spre Cetatea Enisala.
Deplasarea din această parcare până în incinta festivalului se va realiza cu microbuze special puse la dispoziția participanțilot.

(sursă info și foto : fb ConsiliulJudeteanTulcea)