Stiri din tulcea

AVOCATUL POPORULUI acordă GRATUIT audiențe pentru TULCENI în data de 23 noiembrie 2023

15 noiembrie 2023
AVOCATUL POPORULUI acordă GRATUIT audiențe pentru TULCENI în data de 23 noiembrie 2023

AVOCATUL POPORULUI acordă GRATUIT audiențe pentru TULCENI în data de 23 noiembrie 2023

Reprezentanții instituției Avocatul Poporului Biroul Teritorial Constanța, vor fi joi, 23 noiembrie 2023, la Tulcea, pentru a acorda GRATUIT audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții, conform unui comunicat de presă emis de instituția citată, primit la redacție.

Activitatea se va desfășura la sediul Prefecturii Tulcea, începând cu ora 10.00, în spațiul pus la dispoziție.

Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

Persoanele interesate, sunt rugate să se programeze telefonic (0241 550 544), iar pentru operativitate, cei ce se prezintă în audiență să aibă cererea/ petiția din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie, inclusiv dovada că s-au adresat în ultimul an unei autorități publice ( primării, prefectură, casa de pensii,inspectorate, DGASPC, sau orice alte instituții care implica autoritatea statului.) și nu au primit răspuns sau rezolvarea problemei cu care se confruntă este tergiversată nejustificat.

În situația în care nu puteți ajunge în ziua programată, vă puteți adresa instituției Avocatului Poporului – BT Constanța fie telefonic, fie în scris (prin poșta electronică la adresa de email avpconstanta@avp.ro sau prin Poșta Română la adresa din mun.Constanța, B-dul Ferdinand nr.7 bis, județ Constanța).

Petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris şi să indice numele şi domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile şi libertăţile acesteia, drepturile şi libertăţile încălcate, precum şi autoritatea administrativă ori funcţionarul public în cauză.

Petiţionarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona legal petiţia.

(surse info, foto : comunicat de presă Avocatul Poporului B.T. Constanța, avp.ro)