Stiri din tulcea

Aveți grija la bunurile personale în aglomerație

28 mai 2021
Aveți grija la bunurile personale în aglomerație

Aveți grija la bunurile personale în aglomerație

Jandarmii tulceni, care se aflau azi în Piața Tricolorului (Piata Civica), în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona de desfășurare a evenimentului Maratonul Vaccinării, au fost sesizaţi, în jurul orei 12.00, de către o femeie care a reclamat faptul că i-a fost smulsă, de către un minor, poșeta ce conținea mai multe carduri bancare, cardul de identitate și suma de 150 de lei, în timp ce se afla în parc cu copilul, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
Minorul s-a făcut nevăzut, fugind de la fața locului iar jandarmii au efectuat imediat verificări în zonă, reușind să găsească poșeta aruncată în zona Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în care însă nu se mai afla și suma de bani.

Au fost întocmite actele de constatare a infracțiunii de furt, în continuare, efectuându-se verificări pentru stabilirea identității băiatului în cauză și luarea măsurilor legale.

În acest context, vă transmitem și recomandarea Jandarmeriei Tulcea : Acordați o mai mare atenție asupra bunurilor personale și solicitați sprijinul forțelor de ordine ori de câte ori vă aflați în situații dificile.