Au depus jurământul

15 ianuarie 2021 | Actualitate
Au depus jurământul

Au depus jurământul

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, a avut loc un ceremonial militar și religios pentru depunerea jurământului militar al candidaților selectați din sursă externă în luna septembrie a anului trecut, angajati pe perioadă determinată.
În faţa Drapelului de luptă al unităţii, cei 42 tineri subofițeri, au rostit în cor jurământul militar: “Eu…, jur credinţă patriei mele – România. Jur, să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii. Jur, să respect constituţia, legile ţării şi regulamentele militare ! Aşa să-mi ajute Dumnezeu !”. Odată cu rostirea acestuia, noii noștri colegi au aderat la valorile şi tradiţiile armei de pompier.
Cu această ocazie, inspectorul șef, colonel Petrov Daniel, i-a felicitat şi le-a solicitat demnitate, verticalitate şi disciplină în executarea obligațiilor ce le vor reveni.
Festivitatea a continuat cu trecerea în rezervă a plutonierilor adjutanți șefi Cătrună Ilie și Terente Tatiana, cărora le-au fost acordate diplome de onoare și plachete,odată cu recunoștința față de întreaga carieră, ambii având peste 25 de ani în slujba țării.
Activitățiile s-au desfășurat cu respectarea măsurilor de protecție și prevenție a răspândirii virusului COVID19.

Alte Articole

Vizită de lucru a ministrului Mediului în județul Tulcea

Vizită de lucru a ministrului Mediului în județul Tulcea

20 iunie 2024

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, se află în județul nostru încă de ieri, când a participat la marcarea Zilei Silvicultorului 2024 , iar pentru azi au fost programate…

CISTESTE MAI MULT
6,1 milioane de lei pentru realizarea PUG-urilor de către 8 primării tulcene

6,1 milioane de lei pentru realizarea PUG-urilor de către 8 primării tulcene

20 iunie 2024

În urma semnării, azi, 20 iunie 2024, a protocoalelor cu opt primării tulcene, șapte comune și municipiul Tulcea vor avea la dispoziție o alocație totală de la bugetul de stat…

CISTESTE MAI MULT