Stiri din tulcea

Atenție! În Tulcea încă se dau amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID!

21 februarie 2022
Atenție! În Tulcea încă se dau amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID!

Atenție! În Tulcea încă se dau amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID!

Zeci de tulceni au fost amendați, ieri, pe raza județului, pentru că nu au respectat măsurile stabilite prin lege pe timpul stării de alertă! Vorbim de 46 de controale, care s-au lăsat cu 24 de amenzi în valoare de 14.500 lei:
Sub coordonarea domnului prefect Alexandru Dan Munteanu, în data de 20.02.2022, structurile teritoriale M.A.I. din județul Tulcea au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională. Echipele mixte de polițiști și jandarmi au efectuat 46 de controale, în urma cărora au fost aplicate 24 sancțiuni pentru nerespectarea legislației în vigoare, în valoare de 14.500 lei.
Instituția Prefectului – Județul Tulcea face un apel către locuitorii județului să respecte normele și recomandările privind igiena și distanțarea fizică, precum și măsurile stabilite prin lege pe timpul stării de alertă. Este important ca fiecare cetățean să conștientizeze faptul că acțiunile sale îi pot afecta pe ceilalți și să respecte deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu virusul SARS-COV-2.
Reamintim locuitorilor județului Tulcea să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte detalii TELVERDE 0800.800.358 – linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor, valabilă pentru apelurile naționale. Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4 021.320.20.20.
Apelați 112 doar în caz de urgență!
transmite Prefectura Tulcea într-un comunicat de presă publicat în această după-amiază!
Ilutrație: observatorbn.ro