Stiri din tulcea

Așa va arăta parcarea etajată din cartierul Vest!

14 ianuarie 2022
Așa va arăta parcarea etajată din cartierul Vest!

Așa va arăta parcarea etajată din cartierul Vest!

Viceprimarul George Șinghi a prezentat, pe pagina sa de socializare, proiectul de parcare etajată pe amplasamentul din cartier Vest, lângă calea ferată. Pentru a putea realiza proiectul, Primăria va demola toate garajele de vizavi de Liceul Tehnologic Henri Coandă.

Am revenit cu unul din proiectele de parcare etajată aflate în lista de invesțitii a Primăriei pe amplasamentul din cartier Vest, lângă calea ferată. Vom construi o parcare nouă, în regim P+2+Terasă, cu peste 200 de locuri, dar în care vor fi amenajate și parcări pentru biciclete, zone verzi, zone de relaxare, spațiu de joacă și un teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic și împrejmuit cu gard de 5m pentru siguranță.
parcare etajata vest tulcea 6 parcare etajata vest tulcea 5
  parcare etajata vest tulcea 2  parcare etajata vest tulcea 1
parcare etajata vest tulcea 3
Lucrăm în același timp și la alte proiecte și căutăm să identificăm noi terenuri, centrale și în cartiere prin care să decongestionăm arterele de mașini. Vom continua de asemenea și anul acesta cu dezafectarea garajelor în mai multe zone, vom îmbunătăți și vom accelera întregul proces pentru a amenaja noi locuri de parcare moderne!
a declarat astăzi George Șinghi, viceprimarul municipiului Tulcea.
Momentan, proiectul este la stadiul de plan urbanistic zonal și studiu de fezabilitate, iar lucrările ar putea începe până la sfârșitul acestui an!
George Șinghi a precizat, totodată, că urmează să prezinte proiecte și pentru celelalte cartiere aglomerate din municipiu, precum E3 sau C5, unde sunt foarte multe blocuri și puține locuri de parcare.