Stiri din tulcea

ARBDD găzduiește ateliere de teatru, muzică și dans pentru copii

18 august 2023
ARBDD găzduiește ateliere de teatru, muzică și dans pentru copii

ARBDD găzduiește ateliere de teatru, muzică și dans pentru copii

La sediul ARBDD – Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării din Sulina, în cadrul unui proiect cultural pentru copiii Deltei Dunării intitulat TEATRU ÎMPREUNĂ, se desfăsoară ateliere de teatru, muzică si dans, conform celor publicate de Asociația Copii pentru Viitor și transmise de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

În urma acestor ateliere, la care participă copii din Sulina, în luna septembrie va avea loc premiera unei piese de teatru cu tematică ecologică, de protecție a florei și a faunei Dunării, ce are ca titlu : DELTA NOASTRĂ DRAGĂ.

Asociația Copii pentru Viitor este o organizaţie non-guvernamentală (ONG) ce derulează programe sociale pentru copii și tineri din medii dezavantajate și din sistemul de protecție socială.

Asoc Copii pt viitor la Sulina in liul 23

Și luna trecută, ONG-ul a avut o activitate la Sulina și anume un „Prânz Comunitar – Vara Împreună”, ce a devenit deja tradiție.
Ca o noutate, anul acesta au participat și copii din Letea și se speră ca anul viitor, evenimentul, ce coalizează o întreagă comunitate, să se poată organiza și în acest sat din Deltă.

(surse info, foto : fb ARBDD, fb asociatiacopiipentruviitor)