Stiri din tulcea

Apele Române, prima instituție care a reacționat la apelul Serviciilor Publice Tulcea

18 mai 2021
Apele Române, prima instituție care a reacționat la apelul Serviciilor Publice Tulcea

Apele Române, prima instituție care a reacționat la apelul Serviciilor Publice Tulcea

Serviciile Publice tulcea, prin vocea directorului Ionel Stan a făcut un apel către instituțiile și agenții economici tulceni să igienizeze, să curețe și să întrețină spațiile pe care le administrează. Primii care au reacționat au fost cei de la Apele Române. Aceștia, s-au ocupat de o bună parte din ierburile care dădeau o senzație de ‘părăsit’ Falezei Dunării.

WhatsApp Image 2021 05 18 at 16.31.16 2 1

WhatsApp Image 2021 05 18 at 16.31.16 1 1

WhatsApp Image 2021 05 18 at 16.31.06 1

“Este prima instituție care a răspuns apelului nostru și care dă dovadă de responsabilitate și respect civic. Marți, 18 Mai 2021, o echipă formată din 5 angajați ai SGA Tulcea au început acțiunea de întreținere și curățare a ierbii din zona digului de pe faleza orașului (tuns, greblat, măturat, încărcat și depozitat), zona pe care instituția o administrează. Șeful de echipă m-a asigurat că vor termina în două zile dacă nu plouă.
De asemenea, domnul director Paul Cononov mi-a confirmat faptul că va găsi soluții pentru a bugeta cheltuielile cu colectarea gunoiului din coșurile care sunt amplasate pe proprietatea lor. Consider că este un gest de responsabilitate și implicare pentru care doresc să adresez mulțumiri în mod public. Sper din toată inima că tot mai multe instituții și agenți economici vor da curs apelului nostru la normalitate și respect civic pentru concetățeni” a declarat Ionel Stan, Directorul Sc Servicii Publice Tulcea.