Muzica Noua

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

4 iulie 2024 | Muzica noua
Antonia – Prieteni NEW SINGLE

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

Antonia a lansat piesa „Prieteni”, o ironie fină despre cei care nu mai știu să aprecieze valori precum loialitatea, prietenia și sinceritatea în relațiile interumane.

„Prieteni” a fost compusă de Theea Miculescu, Antonia, Marcel Botezan, Sebastian Barac, pe versuri scrise de Theea Miculescu și Antonia. Producția muzicală a fost realizată de Marcel Botezan și Sebastian Barac.

Melodia a fost lansată cu un lyric video după un concept de Claudiu Burcă și the3AM, cu edit video de Mihai Țiu.

Antonia a lansat de curând „eRai”, prima colaborare cu Delia, „Hasta Luego” și „Cum se împarte dragostea” cu Puya, a doua lor colaborare după „Hurricane”.

În 2023, Antonia a lansat single-ul „Moonlight” cu KiDi, „Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush,”Dududum” cu florianrus, „Late Night Feelings, precum și „Ping Pong”. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale filmului „Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, cu o distribuție formată din Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

Alte Articole

Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

4 iulie 2024

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul…

CISTESTE MAI MULT
Coldplay prezintă o piesă nouă; Iată un teaser

Coldplay prezintă o piesă nouă; Iată un teaser

11 iunie 2024

Noua piesă, cunoscută deocamdată ca "First Time" ar fi primul material al trupei din 2021 încoace. În acel an Coldplay lansa albumul "Music of the Spheres". Între timp Chris Martin şi ai lui au…

CISTESTE MAI MULT