Stiri din tulcea

Amenzi în valoare de 9000 de lei date de polițiștii tulceni

26 martie 2021
Amenzi în valoare de 9000 de lei date de polițiștii tulceni

Amenzi în valoare de 9000 de lei date de polițiștii tulceni

În ultimele 24 de ore, peste 155 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate peste 100 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 320 persoane și verificate peste 60 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.

Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.