Muzica Noua

Alexandra Stan- Baietii, single nou

4 martie 2024 | Muzica noua
Alexandra Stan- Baietii, single nou

Alexandra Stan- Baietii, single nou

Alexandra Stan pune punctul pe i și începe primăvara cu cea mai directă și sinceră declarație – „Îmi plac băieții”. Asumată, dar în același timp, vulnerabilă, Alexandra Stan a lansat melodia „Băieții”, în care relatează o serie de întâmplări despre interacțiunile pe care le au fetele cu băieții.

Prima melodie din 2024, „Băieții”, este compusă de către Alexandra, Bastien și Vlad Ciresan. „Mărțișorul muzical” deschide calea spre următoarele melodii în limba română de la Alexandra, cu povești inspirate despre dating, despre aplicații, despre replici de agățat și multe alte acțiuni.

 

Cunoscută pentru piesele dance-pop și pentru interpretările inedite, Alexandra Stan demonstrează din nou versatilitatea să că artistă. „Băieții” evidențiază evoluția să că artist, abordând un stil mai emoțional și reflexiv, păstrând în același timp rădăcinile sale pop.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 5 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul “Lollipop”. Ulterior, hituri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale. Totodată, „Mr Saxobeat” este cea mai ascultată melodie a unui artist român, pe Spotify, cu peste 500 milioane de stream-uri, și a reintrat în topul global Shazam, pe locul 108.
Cel mai recent album al Alexandrei este “Rainbows”, o colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a artistei, iar anul trecut a lansat piesă „Bobo”, a colaborat cu Vinai pentru piesă „Believe” și cu Mattn pentru piesă „Bitch is fire”

Alte Articole

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

4 iulie 2024

Antonia a lansat piesa "Prieteni", o ironie fină despre cei care nu mai știu să aprecieze valori precum loialitatea, prietenia și sinceritatea în relațiile interumane. https://www.youtube.com/watch?v=wZG5smhkhzo "Prieteni" a fost compusă de…

CISTESTE MAI MULT
Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

4 iulie 2024

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul…

CISTESTE MAI MULT