Stiri din tulcea

Acțiune de amploare a Poliției Economice Tulcea

29 martie 2021
Acțiune de amploare a Poliției Economice Tulcea

Acțiune de amploare a Poliției Economice Tulcea

 

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea, au acționat pe raza județului, în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor privind mărcile și indicațiile geografice, verificarea respectării regulilor generale de comerț, combaterea ilegalităților economice, precum și verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
În acest sens, polițiștii au verificat 11 agenți economici, aplicând un număr de 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.500 de lei, pentru neemiterea de bonuri fiscale pentru toate sumele de bani încasate din vânzări și a fost confiscată suma totală de 689 de lei.
Polițiștii de investigare a criminalității economice, au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și al Biroului de Ordine Publică.

 

politia control

Asemenea acțiuni vor continua și în perioada următoare, în vederea prevenirii infracțiunilor și contravențiilor de natură economico-financiară, dar și pentru combaterea și prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.