Stiri din tulcea

Accidentul și victima, din păcate și un deces

21 septembrie 2023
Accidentul și victima, din păcate și un deces

Accidentul și victima, din păcate și un deces

Într-un interval de aproximativ 9 ore, au fost primite 2 apeluri la numărul unic de urgență (S.N.U.A.U.) 112 în care au fost anunțate accidente rutiere cu victime, produse în judeţul nostru, într-unul dintre cazuri fiind vorba de o tânără de 32 de ani care a murit în urma impactului.

Ieri seară, în jurul orei 23:00, s-a sesizat prin S.N.U.A.U. “112” producerea unui accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Tulcea,

a anunțat Inspectoratul de  Poliţie Judeţean  Tulcea.

Din primele date se pare că un autoturism a trecut peste o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani care se afla întinsă pe carosabil iar în urma impactului aceasta a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Cel de-al doilea accident s-a produs în această dimineață (apelul la 112 a fost în jurul orei 08:00), pe strada Isaccei din municipiu și s-a soldat cu rănirea ușoară a unui pieton minor în vârstă de 17 ani.

Potrivit IPJ Tulcea, un autoturism nu a acordat prioritate de trecere băiatului ce traversa regulamentar.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, deține permis de conducere valabil, conform categoriei.

În cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile cu privire la savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 alin 2 si 3 din C.P.

(surse info, foto : buletine informative IPJ Tulcea, fb politiaromana)