Accidentul și victima, din păcate și un deces

21 septembrie 2023 | Eveniment
Accidentul și victima, din păcate și un deces

Accidentul și victima, din păcate și un deces

Într-un interval de aproximativ 9 ore, au fost primite 2 apeluri la numărul unic de urgență (S.N.U.A.U.) 112 în care au fost anunțate accidente rutiere cu victime, produse în judeţul nostru, într-unul dintre cazuri fiind vorba de o tânără de 32 de ani care a murit în urma impactului.

Ieri seară, în jurul orei 23:00, s-a sesizat prin S.N.U.A.U. “112” producerea unui accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Tulcea,

a anunțat Inspectoratul de  Poliţie Judeţean  Tulcea.

Din primele date se pare că un autoturism a trecut peste o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani care se afla întinsă pe carosabil iar în urma impactului aceasta a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Cel de-al doilea accident s-a produs în această dimineață (apelul la 112 a fost în jurul orei 08:00), pe strada Isaccei din municipiu și s-a soldat cu rănirea ușoară a unui pieton minor în vârstă de 17 ani.

Potrivit IPJ Tulcea, un autoturism nu a acordat prioritate de trecere băiatului ce traversa regulamentar.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, deține permis de conducere valabil, conform categoriei.

În cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile cu privire la savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 alin 2 si 3 din C.P.

(surse info, foto : buletine informative IPJ Tulcea, fb politiaromana)

Alte Articole

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

21 iunie 2024

Elevii și tinerii din orașul nostru care doresc să-și testeze abilitățile de detectivi pot participa la evenimentul intitulat "Murder Mystery Treasure Hunt”, o „vânătoare de mistere tulcene” organizată de Consiliul…

CISTESTE MAI MULT
Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

21 iunie 2024

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI-FILIALA TULCEA ne invită azi, 21 iunie, 2024, de la ora 17:30, la Vernisajul expoziției SALONUL DE GRAFICĂ ȘI DESEN "VIOREL POIATĂ" 2024 , eveniment ce va avea…

CISTESTE MAI MULT