Stiri din tulcea

Accident rutier mortal în Vișina

22 februarie 2023
Accident rutier mortal în Vișina

Accident rutier mortal în Vișina

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Sălcioara, a murit azi în urma unui accident rutier ce s-a produs în localitatea Vișina, potrivit informațiilor transmise de IPJ Tulcea.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Jurilovca au fost sesizaţi în jurul orei 10:55 cu privire la producerea accidentului.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Nufărul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din localitatea Vișina, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, la schimbarea direcției de mers spre stânga ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă care ar fi fost angajată în depăsire, condusă de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Sălcioara.

La fața locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, din păcate a fost declarat decesul bărbatului de 50 de ani.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

(sursă info și foto : buletin informativ IPJ Tulcea)