Stiri din tulcea

Accident rutier în Mineri soldat cu 3 victime, din care una încarcerată

7 iulie 2022
Accident rutier în Mineri soldat cu 3 victime, din care una încarcerată

Accident rutier în Mineri soldat cu 3 victime, din care una încarcerată

În urma unui accident rutier produs, în această noapte, în satul Mineri, șoferul a rămas blocat în autoturism și prin urmare pompierii militari au intervenit pentru descarcerare, după cum a transmis în această dimineață Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 00:30 despre producerea accidentului, iar apelantul a comunicat că în interiorul autoturismului se află 3 bărbați.

La fața locului au fost direcționate două echipaje, o autospecială de stingere și una de descarcerare care au ajuns în timp operativ la locul producerii accidentului și au procedat la extragerea tulceanului din autoturism.

ISU Tl accident Mineri
Șoferul a fost predat în stare conștientă echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea pentru îngrijiri și transport la spital.

Echipajul de pe autospeciala de stingere a luat toate măsurile necesare pentru a evita izbucnirea unui incendiu, întrucât autoturismul era puternic lovit in partea din spate și exista pericolul ca rezervorul să aibă fisuri și combustibilul din acesta să se aprindă.

ISU Tl accident Mineri 2
Celelalte două victime nu au avut nevoie de extracție, acesta au fost găsite în afară vehiculului.

(sursă info și foto : buletin informativ ISU Tulcea)