Stiri din tulcea

Accident rutier cu victime în localitatea Horia

16 aprilie 2024
Accident rutier cu victime în localitatea Horia

Accident rutier cu victime în localitatea Horia

O autoutilitară s-a răsturnat, în această dimineață, în localitatea Horia, iar cele două persoane aflate în autovehicul au fost transportate la o unitate medicală din Tulcea.

Inițial, în jurul orei 07:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul integrat ISU – SMURD – SAJ a fost anunțat despre faptul că în localitatea tulceană Horia s-a produs un accident rutier cu un microbuz și că în autovehicul sunt mai multe victime și pentru gestionarea situației au fost direcționate către locul evenimentului 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, după cum ne-a transmis ISU Delta Tulcea.

La scurt timp de la primirea primului apel prin care au fost oferite informații preliminare, dispecerii 112 au reușit să afle detalii despre accident și anume că în eveniment nu a fost implicat un microbuz, ci o autoutilitară de transport marfă, în care se aflau două  persoane.

ISU Tl accident Horia autoutilitara rasturnata apr 24
La ajungerea echipajelor de prim ajutor ale SAJ Tulcea, SMURD, descarcerare și stingere, autoutilitara era răsturnată pe partea carosabilă, iar cele două victime, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 24 de ani, ieșiseră din autovehicul.

După ce le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, ambele victime au fost transportate la o unitate medicală din Tulcea cu o ambulanță SAJ, respectiv o ambulanță SMURD.

Pompierii tulceni au întreprins și măsuri specifice în astfel de situații pentru a evita izbucnirea unui incendiu.

(sursă info și foto : buletin de presă ISU Tulcea)