Stiri din tulcea

Accident mortal pe Brațul Sfantu Gheorghe

10 decembrie 2020
Accident mortal pe Brațul Sfantu Gheorghe

Accident mortal pe Brațul Sfantu Gheorghe

Aseară, vă infomam despre un eveniment ce a avut loc pe un canal al Deltei Dunării.
Din ancheta facută de Radio Delta reiese că, un bărbat în timp ce conducea o mașină pe dig a pierdut controlul asupra mașinii, a căzut în canal cu ea si s-a răsturnat în apa mică dar foarte rece, În urma accidentului un bărbat din localitate a decedat, încă nu este sigur cine se afla la volan.
Se pare că, persoana decedată a participat la un chef la o cineva influent din Sfântul Gheorghe și deși era din deltă, acesta nu știa să conducă nici măcar barca, după cum spun cunoscuții.
Tot acestia sunt convinși că altcineva a condus mașina care a ajuns in canal: ‘Chinez, asa ii spuneam răposatului, era un om fricos chiar dacă era băut niciodată nu se suia la volan nu știa sa conducă nici măcar barca chiar dacă era din delta’.
‘îl cunoaștem foarte bine pe decedat și nu se urca el de nebun sa conducă. Indiferent cât de băut era‘ ne-a declarat o persoana din anturajul victimei.
Acum, cunoscutii persoanei decedate se tem ca nu care cumva totul să fie mușamalizat si persoana care a provocat tragicul eveniment să scape basma curată.