Stiri din tulcea

Accident cu patru victime pe soseaua Tulcea -Agighiol

20 septembrie 2022
Accident cu patru victime pe soseaua Tulcea -Agighiol

Accident cu patru victime pe soseaua Tulcea -Agighiol

În urma unei coliziuni între 2 autoturisme, produsă ieri după-amiaza, pe DJ 222, Tulcea – Agighiol, 4 persoane au ajuns la spital.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Tulcea, un tânăr sofer tulcean, în vârstă de 33 ani, în timp ce conducea un auto ( Renault), nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare respectiv efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un alt autoturism (Logan), ce se deplasa pe același sens de mers, condus de către un alt tânăr, în vârstă de 35 ani, tot din județul Tulcea, care se angajase în efectuarea manevrei de depășire.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a doi pasageri din cele două autoturisme, ce au fost preluați și transportați pentru acordarea de îngrijiri medicale la S.J.U. Tulcea.

Cei doi conducători auto dețin permise de conducere specifice categoriei, totodată fiind testați alcoolscop iar rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112.
În cauză a fost întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(sursă : IPJ Tulcea)