Stiri din tulcea

A2 blocată de mai multe accidente! 100 persoane implicate!

16 iulie 2021
A2 blocată de mai multe accidente! 100 persoane implicate!

A2 blocată de mai multe accidente! 100 persoane implicate!

17 răniți, printre care și copii, în mai multe accidente în lanț pe Autostrada Soarelui, transmite presa centrală! Raed Arafat: „Numărul vehiculelor implicate depășește 40!”

Cel puțin două accidente în lanț au avut loc, în această dimineață, pe Autostrada A2 București-Constanța, pe ambele sensuri de circulație, după ce în zonă a fost ceață densă. În total, 40 de vehicule au fost implicate în accidente.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului intervin peste 30 de ambulanțe, transmit reprezentanții ISU Constanța, relatează Digi24. În acest moment, traficul pe Autostrada Soarelui este oprit.

UPDATE ora 09.18. Numărul victimelor a ajuns la 17 din care 5 minori, au anunțat reprezentanții ISU Constanța.

UPDATE ora 09.06: Aproape 40 de mașini au fost implicate în accidentul în lanț, iar în total 17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, au transmis reperzentanții ISU. De asemenea, printre răniți se află și mai mulți copii.

„Avem accidente în trei puncte pe porțiunea 172-183. Numărul mașinilor accidentate depășește 40. Acestea sunt datele preliminare”, a anunțat și șeful DSU, Raed Arafat, într-o intervenție la Digi24.

Raed Arafat a mai declarat că în total 100 de persoane au fost implicate în accidentele de pa Autostrada Soarelui. De asemenea, șeful DSU a mai anunțat că pe Autostrada Soarelui vor ateriza și elicoptere care vor putea prelua victime.