Stiri din tulcea

A lovit o femeie cu mașina în Cataloi și a fugit

1 septembrie 2021
A lovit o femeie cu mașina în Cataloi și a fugit

A lovit o femeie cu mașina în Cataloi și a fugit

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați ieri după-amiază despre un accident rutier în care a fost lovit un pieton, în comuna Cataloi, eveniment de la care șoferul a fugit.
Apelul la 112 a fost făcut chiar de către victimă, o localnică din Cataloi în vârstă de 63 de ani. Femeia a povestit polițiștilor că în timp ce se afla pe marginea drumului, o mașină a lovit-o, iar șoferul a fugit de la fața locului.
Polițiștii Postului de Poliție Cataloi au fost sesizați imediat despre incident. Femeia a dat semnalmentele fugarului, conducătorul a fost găsit repede.
Din primele verificări a rezultat că, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Cataloi, în timp ce conducea un auto în localitate, a acroșat un pieton de 63 de ani din Cataloi, părăsind locul accidentului.
În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, însă victima nu a avut nevoie să fie transportată la spital.
Polițiștii au descoperit că bărbatul era un șofer de ocazie. Conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul riscă acum închisoarea! În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal cu 3 infracțiuni rutiere: lovire a unui pieton, fugă de la locul accidentului și conducere a unui autovehicul fără permis auto.