Stiri din tulcea

A început campania “Sos! Vesta de salvare salvează vieți”

18 iulie 2023
A început campania “Sos! Vesta de salvare salvează vieți”

A început campania “Sos! Vesta de salvare salvează vieți”

 

Autoritatea Navală Română desfășoară până pe data de 15 septembrie 2023 campania de informare și conștientizare “Sos! Vesta de salvare salvează vieți”.

Pliante în care se explică rolul fundamental pe care vesta de salvare îl are sunt împărțite în această perioadă de către reprezentanții Autoritatea Navală Română iar pe pagina oficială a Autorității Navale Române se vor posta materiale ce vor avea ca subiect siguranța atunci când practicăm sporturi pe apă sau când alegem o plimbare pe apă.

Toți cei care sesizează nereguli în ceea ce privește purtarea vestei de salvare sunt rugați să contacteze căpitănia de port din zona în care se află, lista completă cu numerele de telefon ale căpităniilor din întreaga țară fiind disponibilă pe pagina web a Autorității Navale Române.

Potrivit datelor centralizate din Registrul Matricol al Ambarcaţiunilor de Agrement şi în Registrul de Evidenţă al Ambarcaţiunilor de Agrement, în momentul de față sunt înmatriculate, respectiv înscrise în evidenţă, un număr total de 12.611 ambarcaţiuni de agrement.

(sursă info și foto : fb AutoritateaNavalaRomana)