Stiri din tulcea

A fost actualizată lista țărilor cu risc. Bulgaria se află printre ele

9 aprilie 2021
A fost actualizată lista țărilor cu risc. Bulgaria se află printre ele

A fost actualizată lista țărilor cu risc. Bulgaria se află printre ele

A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 22 din 08.04.2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, în contextul pandemiei de COVID-19.

❗Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 22 din 08.04.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

🟡ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată): Curaçao Bonaire, Saint Eustatius și Saba, San Marino, Ungaria, Uruguay, Estonia, Polonia, Serbia, Iordania, Bermuda, Wallis și Futuna, Andorra, Muntenegru, Aruba, Cehia, Franța, Bahrain, Suedia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Bosnia și Herzegovina, Slovenia, Kosovo, Cipru, Isle of Man, Liban, Olanda, Turcia, Palestina, Croatia, Belgia, Seychelles, Republica Moldova, Chile, Austria, Italia, Luxemburg, Ucraina, Brazilia, Puerto Rico, Armenia, Kuweit, Africa de Sud.

❗ Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale.
foto:digi24.ro