Stiri din tulcea

A bătut două mașini pentru că și-a pierdut câinele

12 aprilie 2021
A bătut două mașini pentru că și-a pierdut câinele

A bătut două mașini pentru că și-a pierdut câinele

Un bărbat din municipiul Tulcea a lovit cu pumnii și picioarele  2 mașini. El a declarat că cele întâmplate sunt cauzate de pierderea animalului său de companie.

 

În data de 11 aprilie, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de o femeie, care a reclamat faptul că un bărbat se manifestă agresiv, lovind o mașină parcată pe strada Gării, din municipiul Tulcea.

 

Jandarmii au identificat la fața locului o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat faptul că a apelat la sprijinul jandarmilor, întrucât,  în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în mașina sa, parcată pe strada Gării, a observat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care se manifesta agresiv, lovindu-i cu pumnii capota mașinii și deplasându-se apoi la o altă mașină parcată în zonă, lovind-o cu picioarele și distrugându-i numărul de înmatriculare. După toate cele întâmplate, bărbatul a părăsit zona unde s-a produs evenimentul.

 

Femeia le-a indicat jandarmilor câteva semnalmente cu privire la cel în cauză, astfel că, imediat forțele de ordine l-au identificat pe bărbat în zona falezei municipiului Tulcea, care a declarat faptul că recunoaște faptul că a lovit cu pumnii o mașină și cu picioarele o altă mașină, distrugându-i numărul de înmatriculare. El a precizat că se afla la plimbare cu câinele său, iar la un moment dat l-a pierdut din vedere. Într-un moment de furie, deoarece nu își mai găsea animalul de companie, bărbatul a devenit agresiv și a lovit cu pumnii și picioarele cele două mașini. Într-un final și-a găsit animalul de companie, continuându-și plimbarea.

 

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.