90 de cupluri tulcene premiate la Gala Fidelității

26 octombrie 2023 | Actualitate
90 de cupluri tulcene premiate la Gala Fidelității

90 de cupluri tulcene premiate la Gala Fidelității

Ieri, 25 octombrie 2023, la Teatrul Jean Bart din municipiu a avut loc Gala Fidelității, un eveniment prin care au fost sărbătorite și premiate 90 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

CJ Tl Gala Fidelitatii oct 23 pe scena

La ceremonia organizată de Primăria Municipiului Tulcea au participat edilul orașului Ștefan Ilie, deputatul de Tulcea, George Șișcu, precum și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Prim Tl St I Gala Fidelitatii oct 23

„Vă mulțumim că oferiți întregii comunități tulcene o lecție de statornicie și de devotament și vă dorim mulți ani împreună, sănătate și fericire, iar Dumnezeu să vă ocrotească la tot pasul!
Vă mulțumim că ați ales să trăiți împreună cele mai frumoase clipe ale vieții și să vă fiți alaturi la bine și la greu, pentru spiritul atât de experimentat, dar mereu tânăr, pentru 𝘀𝘂𝗳𝗹𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗮 𝗼 𝗳𝗹𝗼𝗮𝗿𝗲!“,
a declarat cu această ocazie primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie.

CJ Tulcea Gala Fidelitatii MH oct 23

„Vreau să mulțumesc Primăriei și domnului primar pentru invitația la acest eveniment minunat. Faptul că astăzi, 25 octombrie, este și Ziua Armatei are o simbolistică aparte. Viața este o luptă și dumneavoastră ați dus o luptă timp de 50 de ani împreună și ați biruit. Așadar, La mulți ani! pentru că sunteți ostași pe tărâmul familiei și sunteți victorioși.
Dumneavoastră sunteți pentru noi nu doar un exemplu, sunteți o sursă de inspirație. Vă mărturisesc că atunci când merg pe stradă și văd un cuplu venerabil, care se ține de mână, este cel mai frumos tablou pe care îl pot vedea undeva, în oraș. Dumneavoastră sunteți astăzi aici, împreună, și vă țineți nu numai de mâni, ci vă țineți și sufletele unite.
Sfântul Apostol Pavel spune în Epistola 1 către Corinteni despre dragoste: Acum rămân acestea trei – credința, nădejdea și dragostea. Iar cea mai mare dintre ele este dragostea.
Dumneavoastră nu puteați să biruiți, nu puteați fi aici fără dragoste. Noi vă mulțumim din toată inima pentru inspirația pe care ne-o oferiți, vă urez să fiți sănătoși, să se împlinească tot ce vă doriți și dacă și noi, în timp, vom fi la fel ca dumneavoastră, înseamnă că și noi am învins. Doamne ajută, să vă fie numai bine!“,
a declarat vicepreședintele CJ Tulcea, Mihai Huleni.

Conform unei Hotărâri a Consiliului Local al Municipiului Tulcea (aprobată în aprilie 2022), cuplurilor care au 50 de ani de căsătorie şi au domiciliul stabil în municipiul Tulcea li se acordă un premiu de fidelitate de 500 lei.

(surse info, foto : fb stefan.ilie.tulcea, comunicat de presă CJ Tulcea)

Alte Articole

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

23 iulie 2024

  Pornind de la un caz concret, ce a avut loc ieri, 22 iulie, când a fost semnalat pericolul desprinderii unei porțiuni din aticul unui bloc situat pe strada Mihail…

CISTESTE MAI MULT
Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

22 iulie 2024

După ce, în luna aprilie a acestui an, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea a emis 2 avize de mediu pentru parcuri eoliene, săptămâna trecută, agenția tulceană a emis alte…

CISTESTE MAI MULT