Stiri din tulcea

55 mașini și 155 persoane implicate în accidentele de pe A2!

16 iulie 2021
55 mașini și 155 persoane implicate în accidentele de pe A2!

55 mașini și 155 persoane implicate în accidentele de pe A2!

55 de mașini și 155 de persoane implicate în trei accidente în lanț provocate din cauza ceții! 16 persoane au fost duse la spital, dintre care 11 adulți și 5 copii! Este bilanțul oficial al gravelor evenimente rutiere care au avut loc în această dimineață pe Autostrada Soarelui.

Toate victimele erau conștiente și cooperante, dar aveau mai multe traumatisme în urma accidentului. La fața locului au acționat 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil, relatează Digi24. Totodată, pentru gestionarea situaţiei, au fost alocate mai multe autospeciale cu zeci de pompieri salvatori din trei județe.

Oficial, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

– km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

– km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

– km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Traficul s-a reluat după 3 ore de blocaj total! Principala cauză a carambolurilor a fost ceața densă care s-a lăsat în această dimineață pe Autostrada Soarelui!