5 șoferi tulceni prinși la volan băuți și fără permis, doar în acest week-end

20 septembrie 2021 | Eveniment
5 șoferi tulceni prinși la volan băuți și fără permis, doar în acest week-end

5 șoferi tulceni prinși la volan băuți și fără permis, doar în acest week-end

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii tulceni au identificat în trafic un bărbat de 58 de ani, din Isaccea, județul Tulcea, în timp ce  conducea au auto pe strada Mircea Vodă din orașul Isaccea, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 1,08 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.
La data de 18 septembrie a.c., polițiștii tulceni au identificat în trafic un bărbat de 33 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Carabalu din localitatea Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.
La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Măcin, au identificat un bărbat de 46 de ani, din comuna Văcăreni, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Ostrov, având permisul de conducere reținut. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.
La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Tulcea, au identificat un bărbat din comuna Atmagea, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii din municipiu, având dreptul de a conduce suspendat. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, acesta indica valoare de 0,86 mg./litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,Conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”.
În noaptea zilei de 19 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 22 D, a avut loc un accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că, un auto care circula din direcția Cerna către Măcin, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Teilor, județul Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un camp. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,81 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere, care, în urma verificării acestuia în bazele de date ale Poliției Române, s-a dovedit a fi fals. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și uz de fals.

Alte Articole

O nouă misiune specială pentru jandarmul Sorin Andrici

O nouă misiune specială pentru jandarmul Sorin Andrici

23 iulie 2024

Având la activ nenumărate acțiuni umanitare, jandarmul tulcean Sorin Andrici va avea, în curând, o nouă misiune specială ce implică participarea la un ultramaraton pentru o cauză nobilă. Este vorba…

CISTESTE MAI MULT
Premiera documentarului „IVAN – omul cu rădăcini în ape” la TVR – AMR 2 zile

Premiera documentarului „IVAN – omul cu rădăcini în ape” la TVR – AMR 2 zile

23 iulie 2024

În această joi, 25 iulie 2024, de la ora 21:00, filmul biografic „IVAN - omul cu rădăcini în ape”, realizat de Ana Preda, o coproducție Televiziunea Română și Asociația Ivan…

CISTESTE MAI MULT