Stiri din tulcea

5 rezoluții ECO pentru acest an

16 ianuarie 2023
5 rezoluții ECO pentru acest an

5 rezoluții ECO pentru acest an

Pe pagina campaniei „Reciclăm în România” a fost publicată o listă cu rezoluții eco, puține și ușor de îndeplinit, pe care le putem lua în considerare în acest an :

1. Renunță pe cât posibil la plastic și la produsele cu ambalaje din plastic. Nimic mai simplu. Când mergem la magazin, apelăm la punga cu pungi sau la sacoșa reutilizabilă din material textil.

2. Renunță mai des la mașină și mergi mai mult pe jos sau cu bicicleta. Suntem siguri că se găsea deja pe listele voastre, că are o mulțime de beneficii conexe.

3. Colectează separat deșeurile. Plasticul la galben, hârtia și cartonul la albastru, sticla direct la verde, iar resturile de mâncare la maro.

4. Plantează un copac. Dacă ai posibilitatea asta, fie la undeva la țară la bunici, fie alături de prieteni într-o campanie dedicată mediului, fă-o și îți garantăm că te vei simți foarte bine după aceea.

5. Folosește produse reutilizabile. Știm sigur că te-ai săturat să arunci banii la coș. Nici măcar nu trebuie să depui efort pentru a nu mai folosi produse de unică folosință. E natural să nu o faci.

Fie ca anul să vă aducă numai bucurii și să vă ajute să vă îndepliniți toate rezoluțiile!

( sursă info și foto : fb ReciclaminRomania)