5 rezoluții ECO pentru acest an

16 ianuarie 2023 | Sanatate
5 rezoluții ECO pentru acest an

5 rezoluții ECO pentru acest an

Pe pagina campaniei „Reciclăm în România” a fost publicată o listă cu rezoluții eco, puține și ușor de îndeplinit, pe care le putem lua în considerare în acest an :

1. Renunță pe cât posibil la plastic și la produsele cu ambalaje din plastic. Nimic mai simplu. Când mergem la magazin, apelăm la punga cu pungi sau la sacoșa reutilizabilă din material textil.

2. Renunță mai des la mașină și mergi mai mult pe jos sau cu bicicleta. Suntem siguri că se găsea deja pe listele voastre, că are o mulțime de beneficii conexe.

3. Colectează separat deșeurile. Plasticul la galben, hârtia și cartonul la albastru, sticla direct la verde, iar resturile de mâncare la maro.

4. Plantează un copac. Dacă ai posibilitatea asta, fie la undeva la țară la bunici, fie alături de prieteni într-o campanie dedicată mediului, fă-o și îți garantăm că te vei simți foarte bine după aceea.

5. Folosește produse reutilizabile. Știm sigur că te-ai săturat să arunci banii la coș. Nici măcar nu trebuie să depui efort pentru a nu mai folosi produse de unică folosință. E natural să nu o faci.

Fie ca anul să vă aducă numai bucurii și să vă ajute să vă îndepliniți toate rezoluțiile!

( sursă info și foto : fb ReciclaminRomania)

Alte Articole

Puncte de PRIM AJUTOR deschise în județul Tulcea pe perioada caniculei

Puncte de PRIM AJUTOR deschise în județul Tulcea pe perioada caniculei

11 iulie 2024

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a publicat listele cu punctele de PRIM AJUTOR din municipiul Tulcea și din celelalte localități tulcene, ce funcționează în perioadele de caniculă pentru persoanele…

CISTESTE MAI MULT
Cum putem reduce riscurile expunerii la soare

Cum putem reduce riscurile expunerii la soare

10 iulie 2024

  Pe lângă temperaturile mari pe care trebuie să le suportăm în aceste zile caniculare, este foarte important să nu uitam de radiațiile ultraviolete și deci de riscurile expunerii la…

CISTESTE MAI MULT