Stiri din tulcea

5 indivizi arestați de Tribunalul Tulcea, după ce au comercializat cannabis pe raza județului Tulcea

4 octombrie 2021
5 indivizi arestați de Tribunalul Tulcea, după ce au comercializat cannabis pe raza județului Tulcea

5 indivizi arestați de Tribunalul Tulcea, după ce au comercializat cannabis pe raza județului Tulcea

5 indivizi au fost arestați preventiv de Tribunalul Tulcea, fiind acuzați de trafic cu cannabis pe raza județului Tulcea, transmite DIICOT într-un comunicat de presă.

La data de 02.10.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în cursul anului 2021, unul dintre inculpați a achiziționat cannabis, de pe raza municipiului București, pe care ulterior l-a comercializat, prin intermediul altor inculpați, către consumatori de pe raza județului Tulcea.

La data 01.10.2021, procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Constanța, a doi dintre inculpați după ce au efectuat o tranzacție de vânzare-cumpărare a 100 grame de cannabis, pentru suma de 3.800 lei, cu ocazia unei gale de MMA/KICKBOXING.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat un număr de 10 percheziții domiciliare, pe raza județelor Tulcea și Ilfov și a municipiului București, ocazie cu care au fost ridicate droguri de risc, cântare electronice, sume de bani, arme albe, pistoale cu gaze și proiectile din cauciuc.

trafic cannabis tulcea 7

trafic cannabis tulcea 6

trafic cannabis tulcea 4

trafic cannabis tulcea 3

trafic cannabis tulcea 2 trafic cannabis tulcea 1

La data de 02.10.2021, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul cadrul B.C.C.O. București și S.C.C.O. Ilfov, al lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Tulcea și S.A.S. Tulcea, al jandarmilor din cadrul GMJ Constanța și B.S.I.J. și al polițiștilor de frontieră din cadrul S.T.P.F. Tulcea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

sursă: https://www.diicot.ro/mass-media/3297-comunicat-de-presa-2-04-10-2021