Stiri din tulcea

4 zile dedicate fotbalului tulcean – FC Delta Tulcea împlinește jumătate de secol

30 mai 2023
4 zile dedicate fotbalului tulcean – FC Delta Tulcea împlinește jumătate de secol

4 zile dedicate fotbalului tulcean – FC Delta Tulcea împlinește jumătate de secol

 

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de activitate, F C Delta Tulcea, în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea și Asociația Județeană de Fotbal organizează, în perioada 1 – 4 iunie 2023 un eveniment dedicat trecutului și viitorului fotbalului tulcean.

Petrecerea aniversară se va desfășura atât pe teren, cât și în curtea stadionului “Delta”, unde vor fi băuturi răcoritoare pentru copii și adulți, pizza și alte bunătăți, după cum a anunțat Primăria Tulcea.

Prin urmare, la acest „eveniment aniversar” sunt invitaţi tulceni de toate vârstele ce vor avea ocazia de a vedea meciuri de copii și juniori, dar și jocuri demonstrative de “old boys”, la care vor participa mari nume ale fotbalului local și național, care au răspuns invitației lui Gheorghe Iamandi, cea mai importantă personalitate a fotbalului tulcean.

La jocuri vor participa aproximativ 400 de juniori și copii legitimați, precum și 60-70 foști fotbaliști ce se regăsesc în istoria FC Delta Tulcea și prieteni apropiați clubului.

Potrivit informațiilor publicate azi de Primăria Tulcea, cluburi din toate județele vecine au răspuns invițatiei de a participa la acest eveniment, pe lângă cele din județul nostru ( FC Delta Tulcea, Victoria Delta Tulcea, Sportul Tulcea, Granitul Babadag, Pescărușul Sarichioi):
– Județul Galați – Șoimii Dunăreni Galați și Luceafărul Galați
– Județul Constanța : Luceafărul Constanța
– Județul Brăila : Luceafărul Brăila

(sursă info și foto : fb primariatulcea)