Stiri din tulcea

35 de școli din țară au lucrări în Expoziția „Colinde colorate” de la Palatul Copiilor Tulcea

22 decembrie 2022
35 de școli din țară au lucrări în Expoziția „Colinde colorate” de la Palatul Copiilor Tulcea

35 de școli din țară au lucrări în Expoziția „Colinde colorate” de la Palatul Copiilor Tulcea

 

Tulcenii sunt invitați să se bucure de o expoziție de sezon, găzduită de Palatul Copiilor Tulcea, în care apar lucrări create de elevi din 35 de unități de învățământ din țară.

Expoziția „Colinde colorate”, din cadrul festivalului-concurs regional „Magia Crăciunului”, a îmbrăcat foaierul Palatului Copiilor Tulcea în strai de sărbătoare, „țesut” cu pasiune și inspirație în cele 300 de lucrări de artă plastică, realizate de peste 300 de elevi din toate nivelurile de învățământ, potrivit informațiilor publicate de gazda expoziției.

Palatul Copiilor expo Colinde Colorate
Pe pagina instituției organizatoare se află un scurt material video în care apar lucrările trimise de unități de învățământ din județele Tulcea, Alba, Argeș, Brașov, București, Călărași, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Neamț, Vaslui, Timiș, ce au contribuit la expoziția dedicată obiceiurilor de iarnă.

Festivalul-concurs regional „Magia Crăciunului”, organizat de Palatul Copiilor Tulcea, a ajuns la ediția XXVII și pe scenă au urcat 34 de trupe, adică în jur de 400 de elevi.

La concurs au participat școli din municipiu, din județ și chiar din capitală :
Liceul „Marin Preda” București, Școala Gim. „Al. Ciucurencu” Tulcea, Școala Gim. Nr. 12 Tulcea, Școala Gim. „I.L.Caragiale” Tulcea, Școala Gim. „Nifon Bălășescu” Tulcea, Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Tulcea, Liceul Tehnoloegic „Brad Segal” Tulcea, Liceul Tehnologic „Henri Conadă” Tulcea, precum și școli din Măcin, Jijila, Babadag, Sarichioi, Ceamurlia de jos, Nalbant, Izvoarele, Beidaud, Sarighiol.

(sursă info și foto : fb palatulcopiilortulcea)