Stiri din tulcea

3 tineri tulceni s-au ales, în acest weekend, cu dosare penale

13 martie 2023
3 tineri tulceni s-au ales, în acest weekend, cu dosare penale

3 tineri tulceni s-au ales, în acest weekend, cu dosare penale

2 tineri tulceni, de 19, respectiv 23 de ani, au fost depistați ieri conducând vehicule fără a deține permise de conducere iar pentru un al 3-lea tânăr, de 29 de ani, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Unul din cei doi tineri, în cazul cărora, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost oprit pentru control pe o stradă din localitatea Turda de polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu, iar cel de-al doilea, pe strada Mircea Vodă din municipiu, de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea.

Cel de-al 3-lea tânăr, un șofer din municipiu, în cazul căruia exista suspiciunea consumului unor substanțe interzise, a fost depistat aproape de miezul nopții de 11/12 martie de polițiști din cadrul Biroului Rutier Tulcea, pe strada Lac Ciuperca.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, testul preliminar efectuat pentru stabilirea consumului unor substanțe psihoactive fiind pozitiv.

(surse info, foto : Buletin informativ IPJ Tulcea, arhiva)