3 accidente soldate cu 3 răniți, printre care un pieton de 6 ani

23 aprilie 2021 | Eveniment
3 accidente soldate cu 3 răniți, printre care un pieton de 6 ani

3 accidente soldate cu 3 răniți, printre care un pieton de 6 ani

Polițiștii tulceni au întocmit ieri, 22 aprilie, 3 dosare de cercetare penală, 3 accidente rutiere avand loc în județul nostru, într-unul dintre acestea fiind accidentat , din pacate, un copil de 6 ani, potrivit informațiilor ce ne-au fost transmise de IPJ Tulcea.

Polițiștii Biroului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe strada Spitalului din municipiu, între un auto condus de o femeie de 40 de ani din Tulcea și un pieton în vârstă de 6 ani care se angajase în traversarea străzii.În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.Conducătorul auto poseda permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”.

Si tot polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 E87. Din primele verificări, a reieșit faptul că o tânără de 19 ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, în timp ce conducea un auto din direcția Mihail Kogălniceanu către Tulcea, la km.192+600 metri, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac din afara carosabilului.În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag, au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Republicii din localitate, a avut loc o coliziune între un auto condus de o femeie de 50 de ani din Babadag și un triciclu electric pentru persoane cu handicap, condus de o persoană de 50 de ani din aceeași localitate.În urma coliziunii a rezultat rănirea conducătorului triciclului electric.Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Alte Articole

Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

21 iunie 2024

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI-FILIALA TULCEA ne invită azi, 21 iunie, 2024, de la ora 17:30, la Vernisajul expoziției SALONUL DE GRAFICĂ ȘI DESEN "VIOREL POIATĂ" 2024 , eveniment ce va avea…

CISTESTE MAI MULT
O aventură în lumea filmului pentru copii din Sulina, sâmbătă, la Prânzul Comunitar

O aventură în lumea filmului pentru copii din Sulina, sâmbătă, la Prânzul Comunitar

19 iunie 2024

Pe lângă filmări și proiecții, în programul evenimentelor derulate de Tulcea Film Society în aceste zile la Sulina se află și un Prânz Comunitar dedicat copiilor din Sulina, după cum…

CISTESTE MAI MULT