Muzica Noua

Liviu Teodorescu lansează Indiferența

26 februarie 2024
Liviu Teodorescu lansează Indiferența

Liviu Teodorescu lansează Indiferența

Compusă de Liviu Teodorescu, Smiley și Lucian Nagy, „Indiferența” scoate la lumină frustrările care pot apărea într-o relație amoroasă și numeroasele întrebări pentru care căutăm cu disperare un răspuns. „De ce nu mă vezi / De ce nu mai simți? / Indiferența ta mă scoate al dracu’ din minți”, este o parte din refrenul melodiei.

Noua piesă a artistului este lansată alături de un videoclip regizat de Ioana M. Stan și îi are ca protagoniști pe Ana Maria Guran și Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția la Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recent, artistul a lansat „Mă arunc”,  „Nu-s ca fosta ta”, o melodie în colaborare cu Paulina, și „Pe val” (feat. Bianca Tilici).