You are currently viewing 2 zile de modificări în trafic pentru finalizarea lucrărilor de pe Str. Ing. Dumitru Ivanov

 

În acest weekend, în zilele de sâmbătă, 10 decembrie și duminică, 11 decembrie se va finaliza lucrarea privind montarea de dale elastice la nivel cu calea ferată de pe strada Ing. Dumitru Ivanov din municipiu, după cum a anunțat Primăria Tulcea.

Definitivarea acestei lucrări necesită montarea unor componente de finisaj, începând cu ziua de sâmbătă și de aceea este necesar ca traficul să fie deviat, pe traseele ocolitoare folosite și pe parcursul lucrărilor anterioare, cu mențiunea că executantul va depune toate eforturile pentru ca traficul să se poată relua cât mai devreme cu putință, nu mai târziu de duminică.

Aceste operațiuni finale, în urma cărora se va putea realiza recepția lucrărilor, au fost anunțate în ziua în care circulația pe str. ing. Dumitru Ivanov a fost redeschisă, cu 2 zile înainte de termen și anume în data de 18 noiembrie 2022.

Modificările în trafic impuse din data de 7 noiembrie 2022 au fost :

– închiderea traficului rutier de la intersecția în sens giratoriu a str. Ing. Dumitru Ivanov – str. Lac Ciuperca, cu deviere pe ruta str. Lac Ciuperca, str. Isaccei, str. Taberei, str. Prelungirea Taberei, str. Ing. Dumitru Ivanov;
– restricționarea traficului pe str. Ing. Dumitru Ivanov pentru acces către zona afectată de lucrări, cu excepția riveranilor (hotel/restaurant Insula, CSS, Bazin de Înot etc)
– și închiderea traficului rutier pe str. Ing. Dumitru Ivanov, zona Hotel Iberom, cu deviere pe ruta str. Prelungirea Taberei, Taberei, str. Isaccei.

Potrivit informațiilor transmise de edilul orașului, Ștefan Ilie, principalele lucrări sunt la șinele de cale ferată care au unghi ascuțit și pentru care s-au comandat din Germania dale elastice, conform dimensiunilor respective.
Primăria Municipiul Tulcea a achitat lucrarea prin ordin de plată către CFR, pe data de 5 decembrie 2022, plătind o sumă de 1.114.834,33 Lei.

(surse info, foto : informări de presă Primăria Tulcea, fb stefan.ilie.tulcea)

Lasă un răspuns