S-a încheiat prima ediție a Concursului Județean „Eco HoReCa”

Inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Concursul Județean „Eco HoReCa” , ce s-a desfășurat în perioada 19-20 noiembrie, este principala activitate a proiectului educațional județean cu același nume.

Prima ediție a fost organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” Tulcea, Școala Profesională „Vasile Bacalu” Mahmudia, Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea, Liceul Tehnologic „Brad Segal” Tulcea și Asociația de părinți „Nicolae Cornățeanu”, potrivit informațiilor publicate de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea

Competiția s-a adresat elevilor din clasele a X-a și a XI-a învățământ profesional, viitori lucrători în sfera serviciilor de cazare și alimentație, având ca scop educarea tinerilor pentru a contribui la o dezvoltare durabilă socială, economică și de mediu în domeniul HoReCa.


La concurs, ce a fost structurat pe trei secțiuni: „Armonie și confort”, „Delicii culinare” și „Talentul servirii”, au participat 38 de elevi, atât din județul Tulcea, cât și din alte patru județe ale Regiunii de dezvoltare de Sud-Est: Galați, Constanța, Buzău și Vrancea.

Participanții și-au valorificat în mod creativ competențele tehnice și ecologice prin susținerea unei probe teoretice, organizată la Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” Tulcea și a unei probe practice, desfășurată la Pensiunea „La felinare” din comuna Mahmudia.

(sursă info și foto : fb isjtulcea)

Leave a Reply

Close Menu