”Tulceanul de oțel” Sorin Andrici va participa la cea mai lungă competiție de ultramaraton din România

 

Transylvania 6 Days este un eveniment unic în România – cea mai lungă competiție de ultramaraton care s-a organizat în țara noastră și jandarmul tulcean Sorin Andrici va participa la această cursă ”regină” de 6 zile, cu speranța că va fi cel care va strânge cei mai mulți kilometri pentru a putea fi desemnat câștigător, conform buletinului informativ emis de Jandarmeria Tulcea, primit azi la redacție.

”Sunt conștient de ce va urma, m-am antrenat din greu alături de antrenorul meu de triatlon, Mihai Ivanov ! Cred că îți trebuie o doză de nebunie să participi la așa ceva iar eu o am, dar este ceva constructiv și vreau să demonstrez că se poate !

Acest ultramaraton de 6 zile necesită curaj absolut și implicarea corpului pentru o lungă perioadă de timp datorită intensității, climatului și duratei ! În mare totul este calculat, însă pe parcursul acestor 6 zile vor fi și momente critice sau neprevăzute.
Deși am adversari din Italia, Grecia, Ungaria, Germania și Franța, singurul meu adversar voi fi dor eu ! Psihic stau bine, sunt călit și antrenat în cei 26 de ani de jandarmerie !

Pe această cale vreau să mulțumesc colegilor mei din Asociația Sportivă Delta Jandarmi Tulcea pentru susținere ! ”

a declarat plutonier adjutant șef Sorin Andrici.

Transylvania 6 Days – INTERNATIONAL ULTRAMARATHON FESTIVAL este o competiție internațională ce se va desfășură în perioada 8-14 august la Baza sportivă Avântul și în Parcul Tineretului din municipiul Reghin (județul Mureș).

(surse info și foto : buletin de presă IJJ Tulcea, fb Transylvania-6-days)

Leave a Reply

Close Menu