Mâine se va închide prima sesiune de rezervare a locurilor de parcare de reședință în municipiu

Prima sesiune de atribuire a celor 506 locuri de parcare din zonele DALLAS, ANL COCOR și ANL DEDEMAN a fost deschisă săptămâna trecută, marți, 26 iulie și se va închide mâine, 2 august, la ora 16.30.
Ceea ce înseamnă că au mai rămas aproximativ 15 ore în care tulcenii din aceste zone pot să rezerve un loc de parcare de reședință.

Până azi, 1 august, ora 9.00, erau depuse 367 cereri, a anunțat Primăria Tulcea.

În cazul în care vor rămâne locuri de parcare libere după finalizarea acestei prime etape de atribuire, se va organiza o nouă sesiune, la care vor avea acces și locatarii persoane fizice sau juridice din imobilele apropiate care nu au primit locuri în parcarea de reședință aferentă acestora, situate la cel mult 100 m de limita blocului

În plus, vor putea licita și posesorii celui de-al doilea autoturism. Pentru atribuirea celui de-al doilea loc de parcare, durata contractului este de un an.

Potrivit informațiilor transmise de Primăria Tulcea, procesul de depunere a cererilor în aplicație decurge în parametri normali. Toate solicitările sunt depuse în mod transparent, pe platforma online, situația locurilor de parcare fiind accesibilă oricărui cetățean, în timp real.

Vă reamintim că persoanele care nu sunt familiarizate cu tehnica digitală beneficiază de asistență, din partea personalului instruit în utilizarea aplicției, la Biroul Parcări de Reședință și ridicări vehicule staționate neregulamentar, situat la sediul D.I.A.P. (str. Plugailor nr. 2, cu acces din str. Păcii).

(sursă info / foto : fb primariatulcea / primariatulcea.ro)

Leave a Reply

Close Menu