Drumuri blocate si gosdpodării innudate în județ în urma CODului ROȘU de vreme rea de ieri

Deși a fost valabil doar o oră, Codul Roșu emis ieri de Administrația Națională de Meteorologie, ce anunța averse torențiale, frecvente descărcări electrice și chiar grindină, a creat probleme în unele zone vizate din județul nostru.

Prin urmare, pompierii tulceni au intervenit pentru degajarea carosabilului blocat de trunchiul unui copac căzut pe DN 22 – E87 la intersecția cu localitatea Turcoaia.

În cădere, acesta a surprins un autoturism ce se afla în mișcare, dar, din fericire, persoanele aflate în autoturism nu au suferit vătămări corporale, după cum a transmis Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

De asemenea, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au intervenit și pe drumul județean 222C, între localitățile Malcoci și Nufăru pentru eliberarea carosabilului blocat din cauza unui copac căzut după ce a fost lovit de un trăsnet.


În urma precipitațiilor căzute, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag au intervenit pentru scoaterea apei din trei gospodării ce au fost inundate în localitatea Turda. Locuințele nu au fost afectate, doar curțile și grădinile.


A fost, din păcate, o casă inundată în localitatea Colina, unde a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

(sursă info și foto : comunicat de presă ISU Delta Tulcea )

Leave a Reply

Close Menu