Are 20 de ani si este cercetat pentru comiterea a 21 de infracțiuni

Un tânăr , în vârstă de 20 de ani, din municipiu, persoană bănuită de comiterea mai multor infracțiuni, a fost identificat în seara zilei de 22 august 2022, pe raza municipiului Tulcea, în urma unei acțiuni organizate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al I.P.J. Tulcea, în colaborare cu polițiști ai Biroului de Ordine Publică, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

Ca urmare a activităților investigativ-operative desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, s-a reușit probarea activității infracționale a persoanei în cauză în 7 dosare penale, respectiv 21 de infracțiuni, din care 11 infracțiuni de furt calificat, 9 infracțiuni de tentativă de furt calificat și o infracțiune de furt în formă simplă, inițial rămase cu autor necunoscut.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și circumstanțelor producerii infracțiunilor și a recuperării prejudiciului.

(sursă info / foto : buletin informativ IPJ Tulcea/ fb politiaromana.ro)

Leave a Reply

Close Menu