2 misiuni de căutare în apele Dunării au avut loc ieri în județ

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea au fost solicitați să intervină, ieri după-amiază, pentru căutarea unei persoane posibil dispărută în fluviul Dunărea în localitatea Grindu, iar în apropierea localității Isaccea pentru recuperarea unui trup.

Primul apel la numărul unic de urgență 112 a fost efectuat în jurul orei 17:20 și s-a anunțat faptul că în localitatea Grindu o persoană a dispărut și erau temeri cu aceasta a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit, potrivit ISU Delta Tulcea.

Către locul intervenției a plecat un echipaj al secției de Pompieri Măcin cu o ambarcațiune și echipaj complet pentru căutarea persoanei dată dispărută atât pe mal cât și în apă.

Prin cel de-al 2- lea apel la 112, ce a fost primit după puțin timp, se anunța faptul că în apropiere de localitatea Isaccea a fost găsit un trup ce plutea pe fluviul Dunărea. La fața locului a fost trimis un echipaj cu o ambarcațiune pentru recuperarea trupului și aducerea acestuia la mal.

Căutările din zona localității Grindu au fost sistate din cauza lăsării întunericului și au fost reluate în această dimineață iar în ceea ce privește misiunea din zona localității Isaccea, a fost recuperat trupul unui bărbat și predat autorităților competente pentru cercetări.

(sursă info și foto : ISU Delta Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu