Recensamânt 2022 – în județul Tulcea sunt 4 puncte fixe de recenzare

A început ultima săptămână din cadrul Recensamântului Populației și Locuințelor 2022 și pe ultima sută de metri, tulcenii care nu au fost vizitați încă de un recenzor pot veni într-unul din punctele fixe de recenzare, după cum a transmis Institutul Național de Statistică.

Potrivit tabelului cu locațiile acestor puncte fixe de recenzare, ce este publicat pe site-ul instituției – insse.ro – în județul nostru sunt 4 astfel de puncte : 3 în municipiul Tulcea și unul în Sarichioi, pe strada Principală, în sediul Comunității Rușilor Lipoveni din România, cu program de la 08:00-16:00.

Tot în acest interval orar sunt deschise și punctele fixe de recenzare din municipiu.
Unul este în incinta Sălii de Sport Multifuncțională ”IULIAN DANIEL POHARIU” de pe str. Isaccei nr. 20 , un altul în interiorul unui hipermarket de pe str. Victoriei nr. 99 (ce a devenit funcțional chiar azi, 11.07.2022) și cel de-al 3-lea în fața sediului Primăriei Municipiului Tulcea, în Piața MIRCEA CEL BĂTRÂN.

Tot la primărie, în fiecare localitate, se poate suna și lua legătura cu coordonatorul RPL (Recensamântului Populației și Locuințelor), pentru rezolvarea eventualelor probleme privind recenzarea în această ultimă etapă – Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor) – ce se va încheia duminică, 17 iulie 2022.

 

(surse info și foto : insse.ro , fb INSTATISTICA)

Leave a Reply

Close Menu