Prefectura Tulcea – azi a început seria de ”audiențe în județ”

Începând cu această lună, Instituția Prefectului – Județul Tulcea desfășoară o serie de activități în vederea identificării nevoilor comunității și a problemelor existente la nivelul unităților administrativ teritoriale din județ iar azi, 14 iulie, a avut loc prima activitate de acest fel, conform comunicatului de presă emis de Prefectura Tulcea.

Întâlnirea de azi a prefectului Alexandru Dan Munteanu cu primarii localităților Hamcearca, Izvoarele, Nalbant și Valea Teilor precum și cu cetățenii a fost găzduită de primarul comunei Horia.

„Am vrut să am astfel de întâlniri în teren atât cu edilii, cât și cu cetățenii. Este important să văd care sunt problemele reale din teritoriu. Aici trăiesc oameni simpli, în vârstă, care nu se pot deplasa la Tulcea pentru a veni în audiență, au probleme, iar eu trebuie să le cunosc și să găsesc cele mai bune soluții”,

a precizat prefectului județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu

În cadrul întâlnirii au fost abordate următoarele aspecte:

– necesitatea asistenților medicali comunitari/ lipsa personalului specializat,
– reglementarea regimului de viteză și de circulație pentru tirurile care tranzitează comunele Niculițel și Valea Teilor ( limitatoare de viteză),
– aspecte legate de fondul funciar,
– lipsa personalului specializat în cadrul UAT -urilor

Următoarea activitate de acest fel (audiențe în teritoriu) se va desfășura, în data de 22.07.2022, la sediul primăriei din Mahmudia.

Locuitorii comunelor: Mahmudia, Sfântu Gheorghe, Murighiol, Beștepe și Nufăru, care doresc să se înscrie în audiență la domnul prefect, sunt rugați să facă o programare la Primăria Comunei Mahmudia.

(sursă foto și info : comunicat de presă Prefectura Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu