Jandarmul tulcean Sorin Andrici a câștigat Triatlonul IronMan, pentru a 3-a oară !

 

În urma parcurgerii cu succes a celor trei etape din Triatlonul IronMan desfășurat în această sâmbătă la Oradea, jandarmul tulcean Sorin Andrici a câștigat pentru a treia oară titlul de IronMan.

Cele 3 probe din cadrul Triatlonului de la Oradea : 3.800 m înot, 180 km ciclism și 42.2 km alergare, fără oprire, ce trebuie parcurse în termenul limită de 16 ore, au fost încheiate de către Sorin Andrici, în 12 h și 05 min, conform buletinului informativ al Jandarmeriei Tulcea, primit la redacție.

Triatlonul IronMan este o competiție sportivă internațională în care toți competitorii din țară și din străinătate, amatori sau profesioniști, pot să-și testeze limitele la distanță lungă.

,,Am început în forță, aveam un drum lung! După (primii) 100 km apa “fierbea” în bidoanele de pe bicicletă ! Atunci am oprit la punctul de hidratare iar gheața oferită de organizatori m-a aruncat din nou în luptă. Mai aveam puțin până la 180km,  parcă pedalam într-un cerc de foc ! Erau 39°C la umbră iar acest lucru sporea dificultatea pedalării! Ambulanța era pe traseu, deja cineva abandonase! Duceam în continuare o luptă a mușchilor cu cea a psihicului! Era greu, totuși mentalul a câștigat și am terminat cei 180km de ciclism după 6h și 10 min. Urmează încă 42,2km! Aceasta este proba unde cei mai mulți clachează. Cu trupurile deja epuizate de efortul inuman am alergat printr-o căldură înăbușitoare, unde aerul ardea iar oxigenul parcă dispăruse! Mă durea tot corpul dar trebuia să depășesc acea barieră,  știam că trebuie să merg mai departe!

Cu ultimele resurse termin această probă de FULL IRONMAN în 12h și 05 min! Sunt IRONMAN pentru a treia oară!”

a scris Sorin Andrici.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea îl felicită, cu această ocazie, pe plutonierul adjutant șef Sorin Andrici şi îi urează succes în toate competiţiile ce vor urma!

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu